Tuesday, September 22, 2009

Berhari Raya '2009' di Teratak Tumpangan..

nak wat cmana..oleh kerana rumahku syurgaku akan siap menjelang hari raya haji, jadi kami beraya dirumah sewa yang sangatlah hmm..kecil..tapi kami sumbat juga 11 orang.. haha..cepatla rumahku syurgaku siap..xtahan dah dok sini..eh ape aku berleter ni..nak cita pasal raya..tahun ni mmg x wat ape..sebab semua pinggan mangkuk n mcm2 lg barang dlm kotak..hehe..jd tetamu dtg guna pinggan kertas pakai buang..gelas kertas pakai buang..pastu aku hadiah kan la set utk letak 5 lauk kat my mom..sebab xda bekas utk letak lauk..hehehe...giler raya ekspress..ikutkan hati nak letak tanda 'DILARANG MASUK SEMPENA HARI RAYA AIDILFITRI' Hehehehe..kuih tunjuk beberapa jenis..bju raya pinjam mak punya..tudung pakai yg hadiah Dr.Hasanah bg dulu..heheh..xsabar nak keja ni..inilah jd student..duit xcukup..aaa..cepatla rumah siap..cepatlah kerja..cepatla bulan 12..cepatla..hehe..



tu gambar semua org..tapi aku x masuk..hehe...gamabr x best cikit..kalutla ngan bebudak 3 org..bru 3 org tu mak oii..banyak lg bakal muncul mak..sabarla maktok n tokba dina..hehe...



ibu n abah marah..tokba tempatku memujuk hati..hehe..ayat dhiya irdina..


ini abang kepada tok pempuan ku...sebelah my dad..verry diferent kan??org selalu silap panggil die apek..hehe


mohd irfan rayyan dan dhiya irdina n d parents..


dis is Qaisarah bt Mohd Syakir wif her parents..


gambar aku n bbrp fmly lain..xlarat dh nak tunjuk..hehe...apapun..aku kena siapkan ketupat untuk 26hb..ntah siap ntah tidak..kuang3x...SELAMAT HARI RAYA SEMUA.. panjang umur jumpa lgi raya tahun depan semua...raya kat rumahku syurgaku...

8 comments:

Noorhasmira said...

Selamat Hari raya!
maaf zahir batin

cikgu, nak duet raya?

xyz said...

"DILARANG MASUK SEMPENA HARI RAYA AIDILFITRI"

Alamak, terasanya yg kehadiran kami hari tu tak diundang, uwwwaaaa.... mnyesal la kacau cbah... mnyesal gak sebab susah payah spaikan salam kemaafan org tu tp cbah msh x puas hati...

Anyway, cantik la tudung purple tu, lebih cantik dari org yg pakai, hihiii... ups! mintak maaf ZAHIR dan BATIN (bukannya batin je, kih3)

naseebah (asfal awliya') said...

duet raya??g amik kat bank sendiri..hehe

naseebah (asfal awliya') said...

yg tuh diundangla..mak suh undang... tp pasal kemaafan tuh..hmm...ntahla.. kena pk lama ckit kot..huhu

Anonymous said...

uuuu... takpe... don't take serious le cbah... kang kena heart attack... tapi mmg baguih la cbah punya nasihat... boleh jadi kaunselor.. cewahhhh... puji sikit... ok la ok la... abg tapai minta maap ni... ngusik sikit je...

naseebah (asfal awliya') said...

lalalalala...no answer..uuu...sob sob..sob....tangisan bulan sabit..

Noorhasmira said...

u da konflik dgn abg tapai u ka?
encik tapai, u dah buat apa kat cbah i nih huh??

naseebah (asfal awliya') said...

dia menyamar dan menipu...huh..mira.. ia mengingatkan daku kepada kenangan yg lalu..sob3x.. doakan daku mira..