Saturday, October 18, 2008

Besdey KawAn AkU Cik MirA..

Assalamualaikum semua..sihat ka??huhu.. Nak cita la semalam ym ngan Cik Hanan...konon nk dating berdua..pastu pg ni tetiba tuan punya hari mulia ni..CIK MIRA muncul dgn sms i xleh kluar ahad ni..nk join harini bleh??hehe..bih kurang gitu la ayat die..huhu..terus tukar plan..kol hanan ajak die beli kek..bru g amik CIK MIRA.. actually nk p rumah CIK MIRA kejapja..tp i bawak Cik Hanan guna jalan jauh..memang niat nk bawak die jejalan harini..heheh..lama x sembang..n port utk sembang kerahsiaan ni dlm keta jala..hahahaha...
Sesampai ja kat umah CIK MIRA, nampak CIK MIRA kluaq dgn agak comot..patutla..bru lepas hentam laksa..tak tau brp pinggan die langgah..yg pasti,die buat2 baik harini..kononnya xkisah nk g manapun ikut driverla apela.. padahal at last die buat pernyataan nk p QueensBay Mall..x berjaya terus blakon baik di hari mulia ini...hehehehe..Terus g sana..n g lunch kat satu restoran ala thai..okla makanan dia tp aku jgak yg x abis..org lain hentam sampai kenyang..tetambah Cik Hanan yg besdey die 2 bulan lepas yg aku x sempat nk wish pun..hahahha..so makanla besdey gel n x-besdey gel dgn seronoknya..sambil bergambar keriangan...ngeh3x..then solat..



Then ronda2 dlm tuh..pastu aku jumpa barang menarik yg mmg sejak masuk USM dulu aku mmg cari..harini setelah 4 tahun lebih, aku jumpa dgn harga murah kat Penang ni..kotak kayu utk letak kerongsang...hehehe..nk wat cmana..i ni kan old fesyen..suka laa ala2 kayu nih..huhu..pastu aku beli sumthing utk Cik Hanan n CIK MIRA.. yg penting kat situ ada tulis I LOVE U...n ituja yg penting..aku nak diorang tahu that I Luv Them So Much...takut xsempat bgtahu...lepas tu kami p makan lg..makan rojak kat luar..berkelah tp pantai bwh pokok kelapa yg dilapik dgn paper lama..hehehe..ok gak..angin satu badan sbb duduk kat tp pantai yg berangin..heheh...pas makan..aku hantar CIK MIRA balik n pastu hantar hanan plak...

Then aku balik..dlm pjalanan balik tiba2 rasa cam sayu ja..terfikir..selama ni aku cbok dgn hidup aku sendiri..xpernah menghargai org kat sekeliling aku yg aku syg..tfikir jgak..kalau mati esok..n x sempat ckp yg aku sayang korang suma...mesti korang xtahu yg korang suma penting dlm hidup aku..xkisahla aku jauh ke dekat ke..semoga doa aku sentiasa mengiringi kalian..semoga dipemudahkan semua urusan korang..AKU SAYANGGG KORANNNGGG KAWAN KAWANNN...Ingat tau sampai bila-bila...

3 comments:

active11 said...

Wah seronok makan2..minta sikit.
Hhehe kem salam dkt cik bunga dua org yg comel tu eh..hehehe

http://shahadan-active11.blogspot.com/

amlierxa said...

weh, mengapakah nama i DIHURUFBESARKAN???
adakah sebab i yg paling comel
hahahaha

*i yg nak boh gmbr2 tuh. alih2 u yg boh dulu... huhu nih suma salah laptop i yg lembab..
slalu buat i amuk.. hehe

naseebah (asfal awliya') said...

baiklaahh edan..akan ku kirimkan salam mu kepada si bunga berdua yg comel itu..heh heh heh...

namau plak cik mira DIHURUFBESARKAN keranan u adalah tuan empunya hari mulia itu... ngeh3x..