Tuesday, January 26, 2010

Langkawi..here i come..


Nama Apartment ni : Sri Lagenda..(best3x)

Assalamualaikum semua... tanggal 25hb Januari aku telah mendapat memo untuk melaporkan diri di SMK AYER HANGAT LANGKAWI... dengan mata yang terbeliak..aku menerima memo tuh dari ketua sektor.. hahahaha.. aku dah jangka..xdapat sabah sarawak dapat langkawi..itu takdirnya..i terima u..sesampainya aku di sini..tetiba terbayang saat aku jatuh longkang di kolam ayer hangat 14 februari 2007.. dekatla dgn sekolah tu..hmm..nk tukar sikit satu pepatah glamer jadi lebih cute gitu.. TEMPAT LAHIR LAGI DIKENANG INIKAN PULA TEMPAT AKU JATUH LONGKANG.. HAHAHAA.. cik ai a.k.a cbah, comot oo time tuh..huhu... berbalik pada ketibaan cik ai di langkawi..hari pertama inija yang ai bawak..laptop,D60,beg sekolah and beg tangan..hehe..sangatla ngongengja p sana.. well.. yang lain dalam keta..esok sicomel biru akan tiba di langkawi..
Mak n abahku yg comel dan macho sangatlah bosan menunggu feri..cik ai yang chumelll asik memikirkan..bagaimana agaknya rupa sekolah ku syurgaku dan rumah sewaku syurgaku itu.. huhu..alaaa...lupa nk tangkap gambar sekolahku...tapi i ada gambar rumahku yg best..hehe..Seri lagenda...bestla apartment ni... hosmet i 2 0rg ngajar kat smk penghulu ahmad,sorang cikgu English (k.ika)..sorang ustazah(bud)... yg sorang lagi cikgu kat sri negeri.. cikgu Math..(k.elfi yang ngandung 4bulan..mommysitter lagi) yang secara sah jd rumetku sbb dok bilik masterbed.. glamerja nama derang nikan..disebabkan kat upsi dulu semua org panggil naseebah ni cik Ai...jd kat sinipun nama i AI..huhuu...xnaklah panggil "na".. k.elfi panggil aku na semalam..hahahah...

*gambar akan dimasukkan kemudian...sebab..internet kat sini sangatla low..i'm waiting for sponsor..ade x yg nk blanja streamyx ka..huhuhu...selamat membelanjakan diri ke arah itu.. huhu... dah update dh pun...huhu..

5 comments:

Noorhasmira said...

wah... ada swimming pool lagik...
best best best!

naseebah (asfal awliya') said...

rumah i ni..x pasang kipas pun xpa..sejukjaa...

azzahrahabsyi said...

a bit frustrated, i simply write (without thinking) "apa yang harus haza lakukan " in google search engine ... and your blog was the top in the list, and it helps ...

azzahrahabsyi said...

in a frustrated state, i simply wrote in google search engine "apa yang harus haza lakukan " and your blog was first on top list ... really your "rabbana ma kholaqta haza batila" ..made me smile :)

naseebah (asfal awliya') said...

HEHE...TENKIEW AZZAHRA...=)