Friday, October 23, 2009

Ape Kaitan...taktahu...

Semalam meeting ngan wahid kat rumah beliau..meeting utk slideshow je pun..sama2 cari idea utk memprofesionalkan slideshow yang die wat tuh..tgh cari title yang best utk slide show tuh..tibe2 wana keluar dr dapur sambil menyanyi... "Aku yang kehilangan, dalam diri sendiri, terkurung dalam bayanganmu..."....Jeng3x... aku tertarik.. jadi aku pilih tajuk slide show... "Kita yang Kehilangan"... Muahahaha... ape yang aku na cita sebenarnya ialah..aku pun terus nyanyi lagu tu..ish3x..pengaruh wana si penjual kerepek ni...kuat tul..ni lirik lagu tuh..

Segalanya Kuterima
Artist: Ilusi


Aku yang kehilangan
Dalam diri sendiri
Terkurung dalam bayanganmu

Gelak ketawa engkau
Bagai bertahun dulu
Menyeretku ke syurga kita

Itu mimpi yang terkenang
Membuat aku terbuang
Tika memapah semangat
Yang masih ada

Cerita silam ini
Menjadi racun bisa
Dan kini aku pun melara

Terlemas di dataran
Dilambung ombak hidup
Pun aku masih menantimu

Akan tersingkapkah cinta
Yang telah sekian lama
Kita dodoikan bersama
Di mimpi ngeri

Biarpun masih tergagah
Menjulang cinta yang patah
Sebenarnya aku kesepian
Dan aku masih cinta

Diri ini penuh luka
Yang tidak akan tertutup
Meskipun ada pengganti
Seiras wajah

Selamat meneruskan slide show tuh ye wahid..nanti akak edit utk finishing..hehehe.. apekaitan..slideshow Raudhah n lagu ni???ntah..Takdak kaitan pown..huhuhu..

1 comment:

Noorhasmira said...

cbah yg jual kerepek.. hehe
i x paham la